Tietoa meistä

Mikä Urbaani Vaasa?

Urbaani Vaasa kokoaa vaasalaiset urbaanin kulttuurin tapahtumat ja tuottajat saman sivuston alle. Etsitkö esimerkiksi ajankohtaisia workshoppeja, keikkoja, juhlia, näyttelyitä tai muuta kiinnostavaa tekemistä? Sivuston avulla on vaivatonta pysyä ajan tasalla järjestettävistä tapahtumista lähellä sinua.

Urbaanin Vaasan tavoitteena on madaltaa kynnystä osallistua ja tutustua uusiin tapahtumiin sekä tuoda näkyville myös niitä kulttuuriyhdistyksiä ja -yrityksiä, jotka toimivat pienemmillä resursseilla. Nostamalla esiin matalakulttuuritoimijoita haluamme antaa entistä monipuolisemman kuvan vaasalaisesta kulttuurielämästä.

Idea kaupungin urbaanin kulttuurin tapahtumia ja toimijoita esiin tuovasta sivusta syntyi Verkkomedian konseptointi ja toteutus -kurssiprojektin tuloksena. Sivusto on Vaasan yliopiston viestintätieteiden opiskelijoiden kehittämä ja ylläpitämä, ja se päivittyy helmikuun 2019 ajan.

Tekemistä vailla? Tutustu tarkemmin modernin kulttuurin toimijoiden esittelyihin ja katso kalenterista ajankohtaiset tapahtumat lähiympäristössäsi!

Löydät meidät myös somesta

Instagram/UrbaaniVaasa
Facebook/Urbaani Vaasa