Elokuvat

Elokuvat

Skafferiet ry ja Kino Ritz huolehtivat vaasalaisten elokuvanälästä sekä järjestävät esiintymismahdollisuuksia Ritzin huikealla lavalla. Art house- ja eurooppalaiset elokuvat tuovat valtavirrasta poikkeavia elokuvanäytöksiä myös Vaasan alueelle. Huomaa opiskelija-alennukset ja olemattomat trailer-hetket ennen leffaa. Tutustu toimijoihin alla.

Kino RITZ / Skaffariet r.y

Skafferiet r.y. on aatteellinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys, joka järjestää kulttuuritapahtumia vanhassa elokuvateatterissa Ritzissä Vaasan keskustassa. Yhdistyksen tavoite on laajentaa kulttuuritarjontaa Vaasassa ja myös antaa paikallisille artisteille ja bändeille mahdollisuus esiintyä. Ritzissä järjestetään mm. konsertteja, teatteriesityksiä, open stage -iltoja, luentoja ja paljon muuta. Tapahtumat edustavat matalakulttuuria ja siksi ovat tärkeitä monipuolisuudessaan.

Kino Ritz nimikkeellä esitetään elokuvia torstaisin ja sunnuntaisin. Ohjelmisto keskittyy pääosin art house ja eurooppalaisiin elokuviin. Elokuvia on laidasta laitaan ja ohjelmistoa kannattaa seurata jatkuvasti. Skafferiet r.y. järjestää sekä omia tapahtumia että vuokraa tilan muille tapahtumajärjestäjille ja tekee myös yhteistyötä muiden kulttuuritoimijoiden ja organisaatioiden kanssa. Ritzin toimintaan voi liittyä mukaan vapaaehtoisjäseneksi. Aktiivijäsenet auttavat tapahtumien aikana ja saavat kiitoksena käydä kaikissa Ritzin tapahtumissa ilmaiseksi. Yhteisöllisyys ja monipuolisuus ovat tärkeitä arvoja yhdistyksessä!

Missä? Kirkkopuistikko 22, 65100, Vaasa
Kenelle? Elokuvien, musiikin ja teatterin ystäville.
Hinta? Elokuvat: 10/8€, Muut tapahtumat: ks. Ritzin kotisivut
Estettömyys? Ritzin tilat ovat esteettömiä

Kino Ritzin kotisivut ja ohjelmisto