Musiikki

Musiikki

Urbaanin musiikin tekijät Vaasaan tuovat The Doo-Bop Club, Volume ry ja Kpanlogo Yede ry. Vaasassa voit tutustua afrikkalaisiin rumpurytmeihin, jammailla live-musiikin tahtiin tai jakaa keikkajännän ystäviesi kanssa erilaisissa urbaanin musiikin tapahtumissa ja konserteissa. Volume ry ja The Doo-Bop Club esittelevät vaasalaisille paikallisia artisteja ja kansallisiakin tähtiä kun taas Kpanlogo Yede ry keskittyy afrikkalaisten rytmien kursseihin ja esityksiin eri puolilla Vaasaa.

THE DOO-BOP CLUB
KPANLOGO YEDE
VOLUME

The Doo-Bop Club

The Doo-Bop Club on Vaasan live-musiikin helmi! Doo-Bopilla pääset jammailemaan muun muassa jazz-, blues-, country-, latino-, pop- sekä rock-musiikin tahtiin paikallisten sekä kansainvälisten artistien tarjoamana. Musiikin ohella voit halutessasi nauttia baarista erilaisia oluita, siidereitä, viinejä ja alkoholittomia juomia kohtuulliseen hintaan.

The Doo-Bop Club on perustettu vuonna 1994 ja on siis toiminut jo noin 25 vuotta vaasalaisten iloksi. The Doo-Bop Club perustettiin vaasalaisten muusikoiden toimesta, jotka tarvitsivat paikan, jossa harjoitella ja esittää omaa musiikillista tuotantoaan. Vuonna 1995 Doo-Bopilla järjestettiin ensimmäinen konsertti, josta lähtien vapaaehtoiset työntekijät ovat pyörittäneet järjestön toimintaa aktiivisesti tähän päivään saakka. The Doo-Bop Club on voittoa tavoittelematon järjestö.

The Doo-Bop clubin ainutlaatuinen tunnelma kannattaa ehdottomasti käydä paikan päällä kokemassa!

Missä? The Doo-Bop Club sijaitsee aivan Vaasan ytimessä, osoitteessa Kauppapuistikko 12.
Kenelle? Kaikille musiikin ystäville.
Hinta? Sisäänpääsymaksu 10€, opiskelijat 6€, jäsenet ilmaiseksi (jäsenmaksu 25€/kausi).
Esteettömyys? Tila ei ole esteetön.

The Doo-Bop Clubin nettisivut

Kpanlogo Yede on monikulttuurinen kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on edistää suvaitsevaisuutta, yhdenvertaisuutta ja yhteenkuuluvuutta musiikin ja tanssin avulla. Vuodesta 2009 lähtien toiminut Kpanlogo Yede järjestää yksityistunteja ja työpajoja afrikkalaisesta tanssista ja rytmeistä. Tunneilla pääset kokeilemaan monenlaisia instrumentteja, kuten kpanlogo-, gome- ja djembe-rumpuja. Aktiivinen yhdistys on monessa mukana. Yksityisopetuksen lisäksi Kpanlogo Yede esiintyy ahkerasti festivaaleilla, seminaareissa ja yksityistilaisuuksissa sekä järjestää tapahtumia Pohjanmaan alueella. Lisäksi järjestö on pohjanmaalaista monikulttuurisuutta edistävän 13 Studios -hankkeen perustaja. Järjestön toimitilat löydät Vaasan Kulttuurikasarmilta.

Let the rhythms flow -lausahduksestakin tunnettu Kpanlogo Yede uskoo musiikin yhdistävään voimaan. Kpanlogo Yede tekee yhteistyötä muun muassa kuntien, pakolaiskeskusten, koulujen ja vanhainkotien kanssa. Järjestämällä tapahtumia ympäri Pohjanmaata yhdistys haluaa saattaa ihmisiä yhteen ja tuoda afrikkalaista kulttuuria tutummaksi. Tapahtumiinsa järjestö toivottaa tervetulleeksi kaikki afrikkalaisesta kulttuurista kiinnostuneet ikää, sukupuolta ja kansallisuutta katsomatta.

Kpanlogo Yede päivittää kuulumisiaan aktiivisesti myös blogissaan sekä sosiaalisen median kanavissaan.

Missä? Kasarmi 13 (Korsholmanpuistikko 6).
Kenelle? Afrikkalaisesta kulttuurista, tanssista ja rummuista kiinnostuneille.
Hinta? Yksittäinen kurssitunti maksaa noin 10–15 euroa.
Esteettömyys? Kpanlogo Yeden tiloihin on esteetön pääsy.

Kpanlogo Yeden nettisivut

Volume ry

Vaasan Uuden Kulttuurin Yhdistys Volume ry on perustettu keväällä 2008. Volume ry toimii vapaaehtoisvoimin ja huolehtii Vaasan alueen bändien harjoittelutiloista, järjestää konsertteja sekä tukee paikallisten kulttuuritoimijoiden kehittymistä esimerkiksi tarjoamalla esiintymismahdollisuuksia.

Volume ry hallinnoi Rockwerstasta, joka on Vaasan kaupungin suurin treenikämppäkeskittymä. Lisäksi yhdistys järjestää Vaasassa vuosittain noin 20 keikkaa, joiden esiintyjät vaihtelevat kotimaan kärkinimistä paikallisiin lupauksiin. Keikkapaikoista esteettömästi pääsee nauttimaan Leipikselle ja WS Areenalle. Lippujen hinnat ovat artistista riippuen 10-20 euroa. Volumen jäsenenä keikoille pääsee edullisemmin jäsenhinnoin.

Volume ry toivottaa kaikki vaasalaisen musiikkielämän kehittämisestä kiinnostuneet tervetulleiksi riveihinsä.

Missä? Rockwerstas-treenikämppä: Myllykatu 18, keikat Vaasan alueella.
Kenelle? Kaikille Vaasan alueen musiikki-ihmisille.
Hinta? Liput keikoille 10-20 euroa.
Esteettömyys? Leipätehdas ja WS Areena ovat esteettömiä keikkapaikkoja.

Volume ry:n nettisivut